0514 - 220004
info@deknutselboom.nl
N
GRATIS verzending vanaf € 50 ,-

Over de Knutselboom

Ik ben Wilma Attema Bult, een creatieve moeder van 3 pubers. Vele jaren heb ik met plezier voor de klas gestaan op de basisschool en ben daarnaast in 2011 gestart met een eigen crea bedrijf als crea juf. Ook organiseer ik workshops speciaal voor kinderen, maar ook volwassenen weten me steeds vaker te vinden.

En nu 10 jaar later een online knutselshop gestart, om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn. En het assortiment te kunnen vergroten.

Creatief talent

Creativiteit speelt een belangrijke rol in alles wat ik doe. Ik geef al jaren creatieve workshops aan kinderen, op evenementen, bruiloften en partijen. Hierbij vind ik het belangrijk dat de kinderen zelf aan de slag kunnen en hun eigen creativiteit kunnen ontdekken en ontplooien. De creativiteit bij kinderen naar boven brengen en ze stimuleren bij het maken van hun creatie is het mooiste wat er is. Ieder kind heeft namelijk z’n eigen creatieve talent, waarvan ze zichzelf soms nog niet eens bewust zijn.

Workshops

Ik vind het leuk om workshops voor een bedrijf of lespakketten voor een school samen te stellen en/of te organiseren. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en weet inmiddels welke workshops en materialen tot creatieve successen leiden.

Leerzaam

Bij de keuze van de materialen houd ik rekening met de kwaliteit van de producten. Ook kijk ik of ze uitdagend en leerzaam zijn voor kinderen en dat ze bijdragen aan de ontwikkeling van de motoriek en creatieve denkvermogen. En natuurlijk of ze met plezier hun creatie kunnen maken, het moet niet onmogelijk zijn. Ze moeten een succeservaring beleven.

Knutselpakketten op maat

Verder ontzorg ik de klanten, door kant en klaar knutselpakketten aan te bieden, waarbij de kinderen relaxed kunnen knutselen. Een aanrader voor bijvoorbeeld een (kinder)feestje.

Deze webshop is als een verlengde van mijn site By-Wilma. In de shop heb ik pakketten voor scholen, bedrijven en instellingen. Deze stel ik zelf samen of maak ik op maat op verzoek van de klant.

Feestje?

Heb je een vraag of wil je een bepaald pakket samenstellen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, bruiloft, een speciaal thema oid, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we samen een mooi passend pakket samenstellen eventueel inclusief draaiboek en boodschappenlijst (voor het kinderfeestje).

Ik wens jullie veel plezier in mijn shop en natuurlijk heel veel knutselplezier en creativiteit toe!

 

Groetjes Wilma.